Τα κατάφερε ο πιο γνωστός Κεφαλονίτης περιπτεράς της Νέας Υόρκης

Ο Γεράσιμος Δελακάς κατάφερε τελικά να πάρει πίσω την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας του περιπτέρου του. Η άδεια αυτή που ανήκε τυπικά σε μία φίλη του αφαιρέθηκε από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης όταν η φίλη του πέθανε παρότι ανέφερε ρητά στην διαθήκη της ότι του την παραχωρεί.

Το διάσημο, πια, περίπτερό του δεν κινδυνεύει αφού εκτός από την υποστήριξη χιλιάδων Νεοϋορκέζων ο Δελακάς κατάφερε να κερδίσει τόσο τη συμπάθεια και υποστήριξη του δημάρχου της Νέας Υόρκης όσο και τη νομική διένεξη με το συμβούλιο της πόλης το οποίο μείωσε τελικά το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για λειτουργία χωρίς άδεια από τις 37000 στις 9.000 (ποσό που ο ίδιος λέει ότι μπορεί να μαζέψει σε λίγους μήνες) ενώ το σημαντικότερο είναι ότι του έδωσε νέα άδεια η οποία είναι μάλιστα ισόβια.

Διαβάστε εδώ όλη την εξέλιξη της υπόθεσης και δείτε video από το τηλεοπτικό κανάλι NY1 μετά την απόφαση των Αρχών της Νέας Υόρκης.

Πηγή: Νewsbomb
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις