Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης

Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.
Την περασμένη Τρίτη ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου Βασίλη Ρουχωτά επισκέφθηκαν τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για θέματα του Ιδρύματος που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην πληρωμή των εργαζομένων.
Για το ίδιο θέμα υπήρξαν νέες συναντήσεις την Τετάρτη τόσο στο Υπουργείο Υγείας όσο και με τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Βεργίνη.
Μετά την σειρά αυτή των συναντήσεων και τις επαφές και συζητήσεις που έλαβαν χώρα, υπάρχει αισιοδοξία ότι το πρόβλημα σύντομα θα αποκατασταθεί.
Εξάλλου την περασμένη Κυριακή, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Απανταχού Συλλόγου Πυλαρέων, καθώς και στην κοπή της πίτας της Ένωσης Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς παρακολούθησε την συναυλία με τους Αδερφούς Καραβιώτη και τον Νίκο Ιγνατιάδη στην Κεντρική Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

alexa2 alexa5 alexa5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις