Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 από το Πυροσβεστικό Σώμα

Μεγάλη επιτυχία είχε η διεξαγωγή του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 από το Πυροσβεστικό Σώμα Κεφαλονιάς, στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αργοστολίου.

Οι ομάδα των Πυροσβεστών έπαιξε με δύο ομάδες από ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος αλλά και φίλους που ήθελαν απλώς να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα που έγινε για καλό σκοπό αλλά και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο.

Οι Πυροσβέστες μπήκαν πιο δυναμικά στο γήπεδο και έπαιξαν με την ψυχή τους προσφέροντας ωραίο θέαμα, φάσεις και πολλά γκολ, σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη συγκέντρωση ενός σημαντικού ποσού, που θα διατεθεί για τη οικονομική ενίσχυση των δύο Ειδικών Σχολείων του νησιού μας, των Φαρακλάτων και των Περατάτων, που συνεχίζουν να προσφέρουν αξιόλογο έργο ακόμα και κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Στην απονομή των βραβείων παραβρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, αλλά και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, Μιλτιάδης Τετενές, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ-Ι, Γεράσιμος Καραντινός, ενώ πολύτιμη ιατρική βοήθεια πρόσφεραν οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Πυροσβέστης Νίκος Λυμπερόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους σε αυτή την πολύ όμορφη αθλητική εκδήλωση. Σας παραθέτουμε την δήλωση που έκανε αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά ο κ. Λυμπερόπουλος:

“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ. Κωνσταντάκη πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για την πολύτιμη βοήθειά του ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων 5Χ5 αλλά και για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθεί στην απονομή παρά το δύσκολο πρόγραμμά του, στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρή που και αυτός βρέθηκε δίπλα μας στην απονομή και όχι μόνο επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεοφιλέστατο αρχιμανδρίτη κ. Πετεινάτο που μας τίμησε με την παρουσία του στην απονομή, το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών-διασωστών και ναυαγοσωστών Κεφαλονιάς για την υγειονομική κάλυψη των παιχνιδιών.

Όλα τα Μ.Μ.Ε που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια προβάλλοντας συνέχεια το τουρνουά ακόμη θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κεφαλονιάς που στερώντας από το εισόδημά του βοήθησε να συγκεντρώσουμε ένα σεβαστό ποσό πού με το οποίο θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε τα δυο(2) ειδικά σχολεία του Νησιού, τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και κλείνοντας δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να δώσω τις ευχαριστίες μου στον Διοικητή μου κ. Τετενέ για την σημαντική του προσφορά και βοήθεια ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά αλλά και όλους τους συναδέρφους μου που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία μου”.

Μέσα από τα βάθη της καρδίας μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Με εκτίμηση
Νίκος Λυμπερόπουλος
Πυροσβέστης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις