Ο Στέλιος Ματαράγκας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Καθώς οι κρίσιμες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση πλησιάζουν και τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη ασφυκτικά, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται πυρετωδώς με σκοπό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας, που στενάζει από τις πολιτικές που ευνοούν τα μνημόνια.

Μια ετοιμασία που τηρεί πλήρως της Δημοκρατικές διαδικασίες όσο κανένα άλλο κόμμα.
Σε μια εποχή που η πολιτική απαξιώνεται και λόγω της διάστασης λόγων και έργων, οι πολίτες μπορούν να ξαναεπιστευτούν την πολιτική μόνο όταν διαπιστώσουν οτι τα λόγια μετατρέπονται σε πράξεις.
Ο καλύτερος τρόπος είναι το παράδειγμα.

Μετά το άνοιγμα προς την κοινωνία της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Κίνησης που ίδρυσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, ένα άνοιγμα που απευθυνόταν σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από κομματική ταυτότητα ,αλλά με ξεκαθαρισμένο Αντιμνημονιακό και Δημοκρατικό στόχο και αφού συνομίλησε με την τοπική κοινωνία και τους συμμάχους του, τώρα ήλθε η ώρα να συζητήσει με τα μέλη του που του μεταφέρουν τις αγωνίες και τις σκέψεις της τοπικής κοινωνίας.
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ίχνος δογματικής σκέψης. Ούτε ό,τι ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε κομματικό μέλος, ούτε ό,τι πρέπει να είναι εκτός κόμματος.
Θα αποφασίσουν τα μέλη, οι φίλοι και οι σύμμαχοι, με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και πως θα σταματήσει ο κατήφορος της πατρίδας μας.
Ο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πληρούν μόνο τους όρους που ο ίδιος βάζει σε γενικότερο πλαίσιο.
Πρώτον: Ανέγγιχτοι από σκάνδαλα.
Δεύτερον: Αντιμνημονιακοί με στόχο την ανατροπή του Μνημονίου-Καλλικράτη
Τρίτον: Με πολιτική επάρκεια.
Μόνο μέσα από την πλήρη Δημοκρατία θα αναδειχθούν αυτοί που πραγματικά χρειάζεται η τοπική κοινωνία.
Και αυτό έχει αρχίσει!

Στέλιος Ματαράγκας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις