«Κύβος»: Παραμύθια, πολύ ζωγραφική και κατασκευές με τα παιδιά

Γέμισε με παιδικές φωνές το Βιβλιοπωλείο Κύβος σήμερα το πρωϊ, με τους γονείς να πηγαίνουν από νωρίς τα παιδιά τους για να περάσουν πάνω δύο ώρες, ευχάριστα και δημιουργικά, παρέα με την γνωστή ζωγράφο Βερονίκη Δαμιανίδου.

Η κα Δαμιανίδου καλωσόρισε τα παιδάκια διαβάζοντάς τους πολλά γνωστά παιδικά παραμύθια, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωγραφική, αλλά και διάφορες κατασκευές που με την βοήθεια της  ζωγράφου, μπόρεσαν όλα τα παιδιά να φτιάξουν, σαν δώρο για τους γονείς.

Τα παιδιά ζωγράφισαν πράγματα που τους αρέσουν ή απλά αφήνοντας την φαντασία τους να δουλέψει, όλα εμπευσμένα από την καθημερινότητά τους,  βέβαια όπως προείπαμε δεν στάθηκαν μόνο στην ζωγραφική, γιατί όπως αποδείκτηκε στη συνέχεια, πολλά από παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν στους γονείς τους το πηγαίο ταλέντο τους στις κατασκευές.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις