ΚΟΑ: Εξαιρετική δουλειά στα νεανικά τμήματα

Πολύ καλή δουλειά γίνεται τόσο στα παιδικά όσο και στα νεανικά τμήματα του ΚΟΑ (Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης), με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πράγμα που αντανακλάται στην άριστη απόδοση των μαθητών στους ετήσιους αγώνες.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημα του τέννις αλλά ίσως το πιο σημαντικό να βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους γυμνάζοντας σώμα και μυαλό, αφού ως γνωστόν το τέννις συνδυάζει άριστη φυσική κατάσταση αλλά και στρατηγική, δύο όπλα που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να κερδίσεις τον αντίπαλο.

Πολλά από τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν λάβει βραβεία, εντός και εκτός Κεφαλονιάς, αλλά και Ελλάδας, κάνοντας το νησί μας αλλά και εμάς υπερήφανους.

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, στις 26 Ιανουαρίου, τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις