Ταυτοποιήθηκε ο ανθρώπινος σκελετός που είχε βρεθεί στο Ληξούρι

Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες εκτιμήσεις όπως είχαμε αναφερθεί εδώ στο portoni πριν περίπου 20 μέρες. Οι εργαστηριακές αναλύσεις DNA που έγιναν, ταυτοποίησαν τελικά ότι ο ανθρώπινος σκελετός που είχε βρεθεί σε αγροτική περιοχή των Αγίων Αναργύρων Ληξουρίου, ανήκει στο 42χρονο ζωγράφο, που πέρσι είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας. Ακολουθεί το σημερινό σχετικό δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ταυτοποιήθηκε, από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, ο ανθρώπινος σκελετός, που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16.12.2013), σε αγροτική περιοχή στο Ληξούρι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού του σκελετού, με γενετικό υλικό συγγενικού προσώπου του 42χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην Κεφαλονιά την Τρίτη (22.05.2012).

Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προέκυψε ότι ο σκελετός ανήκει στον 42χρονο ημεδαπό.

Η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανάτου του βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις