Σήμερα κόβουν την πίτα τους οι Εθελοντικές Ομάδες στον “Κέφαλο”

Οι Εθελοντικές Ομάδες: Δασοπροστασίας Κεφαλονιάς, Προστασίας Περιβάλλοντος Πυλάρου, Δασοπροστασίας Ελειού – Πρόννων, Δασοπροστασίας Παλλικής, Προστασίας Περιβάλλοντος Ερίσου σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την πρώτη από κοινού εκδήλωσή τους για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος».

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση εργασίας, από ομάδα σπουδαστών του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας – ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με θέμα: «Εθελοντικές οργανώσεις και Πολιτική Προστασία, η περίπτωση της Κεφαλονιάς».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις