Με κάθε μεγαλοπρέπεια έγινε ο Εορτασμός των Θεοφανείων στο Αργοστόλι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε και φέτος στην Γέφυρα Δεβοσέτ, για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια και τον καθαγιασμό των Υδάτων παρά το τσουχτερό κρύο στο Αργοστόλι.

Η εκκλησία της Σισσιώτισσας είχε βάλει τα καλά της από χθες το βράδυ περιμένωντας την σημερινή ημέρα, όπου τελέσθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια η δοξολογία για τα Θεοφάνεια χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Σπυρίδων.

Στην δοξολογία παραβρέθηκαν ο τέως υφυπουργός Πέτρος Αλεβιζάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Στεφάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σάββας Σαββαόγλου και Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Γεράσιμος Αποστολάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος, καθώς και σύσσωμη η Στρατιωτική και Αστυνομική ηγεσία του τόπου.

Το ρυθμό κράτησε η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς ενώ πολλά καραβάκια και βάρκες είχαν μαζευτεί μπροστά από την εξέδρα για να παρακολουθήσουν την ρίψη του Σταυρού κρατώντας καπνογόνα. Τέσσερα ήταν τα γενναία άτομα που έπεσαν στον κόλπο του Αργοστολίου, νεαρής ηλικίας και δεν φάνηκαν να πτοούνται από το κρύο, το Σταυρό τον έπιασαν όλοι με τη σειρά για να πάρουν όλοι την ευλογία για το νέο έτος.

Βίντεο από την AerialVideo και την ιπτάμενη κάμερα του Κωνσταντίνου Φραγκιά από τον Αγιασμό των Υδάτων στο Αργοστόλι:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις