Έκοψε την πίτα του ο Α.Ο. Φωκάτα [φωτορεπορτάζ]

Χθες το βράδυ βρεθήκαμε στα Κουρκουμελάτα και στο Πολιτιστικό Κέντρο για να παρακολουθήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Αθλητικό Όμιλο Φωκάτων.

Το αδιαχώρητο γινόταν στην αίθουσα του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή, στα Κουρκουμελάτα, με τον πρόεδρο της ομάδα Α.Ο. Φωκάτων, Νίκο Φωκά, να έχει ετοιμάσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον πρόεδρο Νίκο Φωκά, να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε με τις επιτυχίες του Αθλητικού Ομίλου και το έργο που έχει προσφέρει στην περιοχή της Λειβαθούς.

Στη συνέχεια στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου ανέβηκαν η Χορωδία και η Μαντολινάτα Λειβαθούς, με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά, μας χάρισαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, τα Κεφαλονίτικα αλλά και της Τήνου και πολλά γνωστά τραγούδια των γιορτών. Η σκηνή αμέσως μετά, άδειασε, για να πάρουν τη θέση τους τα παιδιά του παιδικού και εφηβικού χορευτικού τμήματος που παρουσίασαν παραδοσιακούς τοπικούς χορούς, όπως Μπάλλο και Βλαχοπούλες.

Αν νομίζατε ότι το πρόγραμμα τελείωσε εδώ κάνατε λάθος, γιατί ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς, είχε και άλλους άσσους στο μανίκι, έτσι στη σκηνή ανέβηκε η ταλαχτούχα πιανίστρια και κόρη του, Ειρήνη Φωκά και ο σαξοφωνίστας Κώστας Φραντζής, για να μας ταξιδέψουν με όμορφες μελωδίες, ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία το “Χάρτινο το Φεγγαράκι” και το “Μην τον ρωτάς τον ουρανό”, του Μάνου Χατζηδάκη και εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με το φλουρί να είναι ένα αναμνηστικό δώρο της Ομάδας.
Και του Χρόνου και Χρόνια Πολλά!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις