ΝΟΑ – Παλαιό Φάληρο 5-5

«Αυλαία» στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών και οι νησιώτες «τσίμπησαν» βαθμό από το Φάληρο, που θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο έχασε βαθμούς στη Βουλιαγμένη.

Οι δύο ομάδες φρόντισαν να γίνει ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι, με κλειστές άμυνες όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες. Οι Κεφαλλονίτες προηγήθηκαν στις αρχές της 3ης περιόδου με 5-4, στο μοναδικό τέρμα που μπήκε στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Ξενάκη στη συνέχεια να ισοφαρίζει για το Φάληρο, 5:50 πριν λήξη του αγώνα.

Ούτε αυτή τη φορά έλλειψε η ένταση, καθώς στο 1.45 πριν από το τέλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του NOA Θόδωρος Ανδρεάκος για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1.32 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και αντικατάσταση, για τον ίδιο λόγο ο Μπουρνάζος του ΝΟ Αργοστολίου και, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα, πηγαίνοντας προς τον πάγκο φώναξε στον διαιτητή: “Θα πρέπει να ντρέπεσαι”.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-0, 0-1
Αροστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάνης, Καψοκόλος, Φανός, Δαμδημόπουλος 2, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς, Κατσιγιάννης, Σφαντός, Μπουρνάζος, Καστανάκης 1, Μπελέρης 2, Λέντζος.
Π. Φάληρο (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ. 1, Αμπατζόγλου, Ξενάκης 3, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Βερύκκος, Κουκουμάκης, Φωκάς, Χάλαρης, Τσαγκάρης, Πανταζής, Φουστούκος, Καζάκος.
Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος
Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Πηγή: gazzetta.grΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις