Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Χορωδία Αργοστολίου

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Χορωδία Αργοστολίου χθες το βράδυ στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ναυτική Σχολής.

Η Χορωδία Αργοστολίου μαζί με την Μαντολινάτα, είπαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους πολλούς φίλους και καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση για να γιορτάσουν το νέο έτος, ενώ κράτησαν ευχάριστη συντροφιά με καντάδες και αριέτες.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σπυρίδων, παρουσία του Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδων Πετεινάτου. Στην πολύ ωραία και ζεστή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελος Κεκάτος και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός.

Ο πρόεδρος της Χορωδίας Ρωσσέτος Λούζης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, έκανε έναν απολογισμό των εκδηλώσεων και των έργων της Χορωδίας κατά το χρόνο που πέρασε και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα cd της Χορωδίας Αργοστολίου με Λαϊκά Κεφαλονίτικα Μελίσματα υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Μουντάκη και cd με τραγούδια του Σπύρου Μαρκάτου, καθώς και ένα καλαίσθητο ημερολόγιο αφιερωμένο στους Κεφαλονίτες Μουσουργούς.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο κόσμος δοκίμασε τα πολύ ωραία και νόστιμα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Χορωδίας για την βραδιά.
Και του Χρόνου, Χρόνια Πολλά!

Χορωδία Αργοστολίου - Πίτα 2014-4 Χορωδία Αργοστολίου - Πίτα 2014-3 Χορωδία Αργοστολίου - Πίτα 2014-1 Χορωδία Αργοστολίου - Πίτα 2014-2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις