Παραμονή Πρωτοχρονιάς πλημμύρισε το Λιθόστρωτο με κόσμο

“Πλημμύρισε” σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, η καρδιά του Αργοστολίου, ο πιο εμπορικός και διάσημος πεζόδρομος του νησιού μας, που δεν είναι άλλος από το Λιθόστρωτο,  με κόσμο.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε με την οικονομική κρίση να μην λέει να υποχωρήσει, αλλά αντίθετα να παραμένει για τρίτη χρονιά στην χώρα αλλά και παρά τους αναρίθμητους, πλέον, φόρους που καλούμαστε να πληρώσουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο κόσμος βγήκε έξω για να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια του και να περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς στα γύρω καφέ ή απλώς να χαζέψει τις βιτρίνες.

Ο καιρός παρόλο που δεν ήταν καλός, με τα σύννεφα να προμηνύουν βροχή, δεν πτόησε τον κόσμο που μαζεύτηκε μπροστά από την εξέδρα που είχε στηθεί από την προηγούμενη ημέρα, έξω από την εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα. Στην εξέδρα ανέβηκε η Παιδική Μαντολινάτα Λειβαθούς, με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά και χάρισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στον κόσμο που περνούσε.

Αμέσως μετά το καφέ «Αντίκο» κράτησε ευχάριστη συντροφιά στους πελάτες του αλλά και στους περαστικούς με πολύ μουσική μέχρι τις απογευματινές ώρες.

paramoni-protoxronias-lithostroto-1 paramoni-protoxronias-lithostroto-2 paramoni-protoxronias-lithostroto-3 paramoni-protoxronias-lithostroto-4
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις