Αθλητισμός

Στοίχημα Τετάρτης: Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

348views

Στοίχημα Τετάρτης: Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Άλμπα Βερολίνου

Η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, και παρά το καλό ρόστερ που διαθέτει, δεν έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκα. Αντιθέτως, είναι πολύ χαμηλά στην κατάταξη, και παίζει μέτριο προς κακό μπάσκετ. Το παραπάνω το φανερώνουν οι πέντε συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα. Πριν την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ματς το οποίο είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ, η Άλμπα νίκησε την Χάιντελμπεργκ με 86-94 για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Ολυμπιακός

Και οι νίκες δεν έχουν σταματημό για τον Ολυμπιακό. Μετά από την…υπόλοιπη Ευρωλίγκα, σειρά είχε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ανατολού Εφές, την οποία ο Ολυμπιακός υπέταξε στο κατάμεστο ΣΕΦ με 76-70. Το παιχνίδι με το Λαύριο αναβλήθηκε, οπότε οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Βερολίνο ξεκούραστοι, έτοιμοι για ένα σημαντικό διπλό, μια σημαντική νίκη, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα. Η ψυχολογία βρίσκεται στα…ύψη, επικρατεί συσπείρωση στην ομάδα, και όλα δείχνουν πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα συνεχίσει ακάθεκτο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, βρισκόμενο στη κορυφή της Ευρωλίγκα.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Προγνωστικά

Η άμυνα της Άλμπα, είναι από τις πιο κακές, ευάλωτες και ανοιχτές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η γερμανική άμυνα δέχεται κατά μέσο όρο 91 (90.8) πόντους ανά παιχνίδι, την στιγμή που η επίθεση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τις απουσίες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.