Πολιτική

Χείμαρρος ο Ανουσάκης! «Στις εκλογές ο Θεόφιλος θα ηττηθεί, ο δήμος αλλάζει σελίδα»

497views

Γράφει ο Νίκος Παπαδάτος
συνταξιούχος τραπεζικός –
Οικονομολόγος

 

Την βεβαιότητα του ότι ο Θεόφιλος θα ηττηθεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές τόνισε στη πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Νίκος Ανουσάκης, ενώ παράλληλα εξέφρασε – με τον χειμαρρώδη πολιτικό λόγο που τον διακρίνει -την αισιοδοξία του πως ο συνδυασμός «Αργοστόλι παρών και μέλλον», θα έλθει πρώτος και με διαφορά!

Ηδη, το Πρόγραμμα του συνδυασμού για το Νέο Αργοστόλι – όπως είπε ο κ. Ανουσάκης – βρίσκεται στη τελική ευθεία και σε λίγο καιρό θα δοθεί στη δημοσιότητα.

 

«Με τη νίκη μας στις εκλογές – που θα είναι νίκη μεγάλη – ο δήμος Αργοστολίου θα κάνει ένα σημαντικό ΑΛΜΑ προς το μέλλον» συμπλήρωσε με αυτοπεποίθηση ο ομιλητής, προσθέτοντας με έμφαση πως οι δημότες θα είναι συμπρωταγωνιστές στη νέα πορεία του δήμου Αργοστολίου!
Αυτά, εν τάχει!

ΥΓ1: Βλέποντας τα πράγματα από τη δική μου οπτική γωνία, δεν διαβλέπω ότι ο Θεόφιλος θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Ανουσάκη. Εκτιμώ ότι αν ο λεγόμενος «δημοκρατικός χώρος» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κ.λπ.) κατεβάσει κοινό υποψήφιο δήμαρχο (Γερ. Βασιλάτο, Μπεριάτο, ή κάποιον άλλον), τότε ο Θεόφιλος θα έρθει τρίτος και …καταϊδρωμένος!

ΥΓ2: Ως γνωστόν, η Λάσση είναι ένας από τους κεντρικούς τουριστικούς «πνεύμονες» της Κεφαλονιάς. Ελα όμως που η βασική οδική της αρτηρία έχει τα μαύρα της τα χάλια; Και καλά, ο δήμαρχος Θεόφιλος έρχεται κάθε μέρα από τα Βλαχάτα στο Αργοστόλι με …ελικόπτερο και δεν γνωρίζει τη όλη κατάσταση.

Ο βουλευτής μας όμως, ο κ. Καππάτος τι κάνει εν προκειμένω; Οθεν: Εμείς οι δημότες περιμένουμε ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του κ. βουλευτή προκειμένου να ασφαλτοστρωθεί «εδώ και τώρα» ο συγκεκριμένος δρόμος! Μιλάμε, δηλαδή, για ένα χιλιόμετρο…

Αναδημοσίευση από το ekefalonia
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.