Κοινωνία

Χαμός στο Λιθόστρωτο παραμονή Χριστουγέννων

295views

Χαμός έγινε στο πάρτυ που διοργάνωσε το καφέ “Antico del corso” στο Λιθόστρωτο για να γιορτάσει την έλευση των Χριστουγέννων. Πολύ κέφι, χαρούμενα πρόσωπα και  υπέροχη μουσική για όλα τα γούστα που επιμελήθηκε πάντα με αγάπη και μεράκι ο dj Θωμάς Βουτσινάς συνέθεσαν το τέλειο σκηνικό για να μπούμε στο κλίμα των εορτών.

Αμέσως μετά την λειτουργία ο κόσμος άρχισε να κάνει την εμφάνισή του όσπου κάποια στιγμή έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο. Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός που δεν θύμιζε σε τίποτα με Δεκέμβριο με την θερμοκρασία να έχει ανέβει αρκετά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Μεταξύ άλλων είδαμε το βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτο, τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη, την Αντιδήμαρχο Λειβαθούς Κρυσταλία Μιχαλάτου, τον προιστάμενο της Πρόνοιας Δημήτρη Δημουλιό, τον Διευθυντή της ΑΕΝ Θανάση Σιούτη κ.ά.

Χρόνια Πολλά!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.