ΟικονομίαΠολιτική

Φαραντούρης για Προϋπολογισμό: «Ναι στις αμυντικές δαπάνες. Όχι σε κατασπατάληση και αδιαφανείς διαδικασίες»

170views

Φαραντούρης για Προϋπολογισμό: «Ναι στις αμυντικές δαπάνες. Όχι σε κατασπατάληση και αδιαφανείς διαδικασίες»

Μιλώντας σήμερα στο Action 24 στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης, δήλωσε ότι «στηρίζουμε και αναγνωρίζουμε την ανάγκη για τις αμυντικές δαπάνες της χώρας σε μία ταραχώδη γεωγραφική περιοχή και χρονική συγκυρία. Ταυτόχρονα όμως παραμένουμε απολύτως κριτικοί σε αδιαφανείς διαδικασίες προμηθειών, σε υπερκοστολογήσεις και στην απουσία προστιθέμενης αξίας και συμμετοχής της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας κατά την παραγωγή, συντήρηση και αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων».

«Αυτή είναι η πατριωτική στάση ευθύνης και ταυτόχρονα σεβασμού σε κάθε ευρώ των Ελλήνων & Ελληνίδων φορολογουμένων» κατέληξε ο κ. Φαραντούρης.

Βίντεο:

Youtube:
https://youtu.be/NdH15SSNucc?si=f6CwXPLJ-QR-i2zf

Νικόλας Φαραντούρης
Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Πανεπ. Πειραιώς
Κάτοχος Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet
Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Τηλ: 210 414 2716, +30 6945 510 510

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.