Αθλητισμός

Το τμήμα της κωπηλασίας του ΝΟΑ συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες με την επωνυμία “ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2022”

492views

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, σας κάνει γνωστό ότι το τμήμα της κωπηλασίας, συμμετείχε στους Διασυλλογικούς Αγώνες με την επωνυμία “ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2022”, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 που πραγματοποιήθηκαν στη Σαλαμίνα .

Στους αγώνες αυτούς έλαβαν μέρος 8 σύλλογοι και συνολικά έλαβαν μέρος 122 αθλητές. Ο σύλλογός συμμετείχε με 6 αθλητές- τριες. Η διοργάνωση ήταν πετιχυμένη και οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν στη διεξαγωγή καθώς ήταν ιδανικές.

Η δική μας αποστολή έφερε πολύ καλά αποτελέσματα, λόγω της καλής προετοιμασίας των αθλητών-τριων μας. Για το λόγο αυτό συγχαίρουμε τόσο όλους τους αθλητές-τριες μας, όσο και τον προπονητή τους τον κ. Σπύρο Δρακονταειδή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματά μας έχουν ως εξής:

  1. Ιωάννου Γεράσιμος- Δημουλιός Άγγελος : 1η νίκη στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κατηγορίας Παίδων
  2. Κονιδάρης Αχιλλέας – Μπάλλας Γεράσιμος : 3η νίκη στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Κατηγορίας Παίδων

Αρχαρίων

  1. Μπατιστάτου Ανδριάνα : 3η νίκη στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων
  2. Γιαννάτου Ισαβέλλα : 5η νίκη στο αγώνισμα Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων ( αξίζει να σημειωθεί η ατυχία της αθλήτριας μας, ενω βρισκόταν στα μετάλλια ένα τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σκάφος της της στέρησε ένα μετάλλιο , κατόρθωσε όμως παρόλο αυτό να τερματίσει και να καταλάβει την 5η θέση. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.