ΚοινωνίαΟρθοδοξία

Το πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στα Δαυγάτα

155views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Με μεγαλοπρέπεια θα πραγματοποιηθεί στα Δαυγάτα όπως κάθε χρόνο και φέτος, η Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Μεγαλομάρτυρος ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 και ώρα 8:30 μ.μ. θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

 

  • Στις 8:00 το πρωί της Κυριακής 23 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

  • Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου, με συμμετοχή της Φιλαρμονικής Λειβαθούς.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Τις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες, θα λαμπρύνουν με τη συμμετοχή τους Ιερείς, καθώς και εκκλησιαστική χορωδία υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Μενέλαου Σωτηρόπουλου.

 

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Δαυγάτων

https://www.youtube.com/watch?v=twWOm2ozS-U

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.