ΚοινωνίαΠολιτική

Το μήνυμα του Δημάρχου Ληξουρίου Γιώργου Κατσιβέλη για την νέα σχολική χρονιά

109views

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα με στόχους , προσδοκίες και απαιτήσεις στο δύσκολο μα παραγωγικό και συνάμα συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Για όλους τους μαθητές , από τον μικρότερο που για πρώτη φορά φέτος θα περάσει την πύλη του σχολείου , μέχρι τον μεγαλύτερο της Γ’ Λυκείου που θα παλέψει για να δει τους κόπους ετών να ανταμείβονται , είναι ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης των εμπειριών και των συναισθημάτων.
Μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς αποτελούν το τρίπτυχο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ληξουρίου που με συνεργασία , αίσθημα ευθύνης και κατανόηση εγγυώνται το αποτέλεσμα!!
Σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα εύχομαι καλή , γόνιμη και εποικοδομητική εκπαιδευτική χρονιά με υγεία για όλους , πίστη και ευόδωση όλων των στόχων τους!!
Ο Δήμαρχος Ληξουρίου
Γιώργος Κατσιβέλης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.