Πολιτική

Το Μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής για την 25η Μαρτίου.

134views
N.E. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής
Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Αργοστόλι, 25.3.2023
Το Μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής για την 25η Μαρτίου.
Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη για να ανταποκριθούμε στα προτάγματα της εποχής μας. Υποκλινόμαστε μπροστά στη θυσία των Αγωνιστών του 1821, που έδωσαν υπόσταση στον άσβεστο πόθο για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία.
Τιμώντας την 25η Μαρτίου 1821, ορόσημο της Αναγέννησης του Λαού μας, οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στο Νομό μας, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, παρέστησαν στην Ιθάκη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εν συνεχεία στην Επιμνημόσυνη Δέηση, τη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων και ακολούθως στη μαθητική παρέλαση, μαζί με το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίτσα και τις τοπικές αρχές.
Στο Αργοστόλι, στεφάνι κατέθεσε στο Μνημείο Ηρώων στο Νάπιερ, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρήστος Θεοδωρακάτος και στο Ληξούρι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Έκτορας Αντωνάτος.
Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ενωμένοι μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά. Χρόνια πολλά Ελλάδα!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.