Αθλητισμός

Το επίσημο site του αγώνα Kefalonia Backyard Ultra-Ξεκίνησαν οι εγγραφές

218views

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 και ώρα 09.00΄ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, η οργανωτική επιτροπή του Kefalonia Backyard Ultra σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φωκάτων, θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά αγώνα ορεινού δρόμου, τύπου backyard ultra, σε κυκλική διαδρομή μήκους 6.706 μέτρων, που οι δρομείς καλούνται να τρέξουν σε χρόνο μίας ώρας, κάθε ώρα, μέχρι να μείνει μόνο ένας και τελευταίος δρομέας !!

Ξεπέρασε τα όρια σου… Κάνε ένα ακόμα κύκλο !!

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ στους τελευταίους αθλητές και το νικητή του αγώνα θα δοθούν μεγάλα χρηματικά έπαθλα!!!

Το site του αγώνα ήτοι: http://www.kefaloniabackyardultra.com, όπου όποιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανασύρουν πληροφοριακό υλικό και σας γνωρίζουμε ότι ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται η 13η όχι η 14η Απριλίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.