Πολιτική

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα μείνει αναπάντητο-Όλες και όλοι στην Απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη και στη Συγκέντρωση στην Πλατεία Αργοστολίου

151views

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: Λ. ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 119, 28100, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26710 22262 ΚΑΙ 6976056176

e-mail: ergatikokentroki@gmail.com και grammateiaekki@gmail.com

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα μείνει αναπάντητο.

 

Όλες και όλοι στην Απεργία την Τετάρτη 8 Μάρτη και στη Συγκέντρωση στις 12.00 στην Πλατεία Αργοστολίου

 

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης προκηρύσσει για την Τετάρτη 8 Μαρτίου 24ωρη Παγκεφαλληνιακή και Πανιθακήσια Απεργία.

 

Τώρα είναι ώρα για αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι ευθύνες κυβέρνησης και εργοδοσίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Το σύνθημα «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» που αυτές τις μέρες ακούγεται από τα στόματα χιλιάδων μαθητών, φοιτητών, γονιών και εργαζομένων είναι σύνθημα όλου του λαού και αποτυπώνει το χρέος που έχουμε ώστε να μη συγκαλυφθεί τίποτα.

 

Γιατί για όλους εμάς η τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη δεν ήταν ένα ακόμη δυστύχημα, ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών. Ένα έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων όσων κυβέρνησαν στη χώρα μας μέχρι σήμερα και ιδιωτικοποίησαν τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Καλούμε τους Συλλόγους των εμπόρων και των επαγγελματιών, των αγροτοκτηνοτρόφων, των φοιτητών, τους μαθητές, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην Απεργία και να συμμετάσχουν αποφασιστικά και μαζικά.

Την Τετάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν στήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

Από τώρα κιόλας να μη χαθεί καμία ώρα, καμία στιγμή! Καλούμε όλα τα σωματεία τις επόμενες ώρες με μαζικές διαδικασίες και με όλους τους τρόπους να ενημερώσουν κάθε συνάδελφο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε γειτονιά.

Όλες και Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στην  κεντρική πλατεία Αργοστολίου

την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12 το πρωί.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.