Πολιτική

Του φεύγουν και οι τελευταίοι του Παρίση; Με τον Μιχαλάτο πέρασε τα γενέθλιά του ο άτυπος εκπρόσωπός τύπου των υπολλειμμάτων της παράταξης Παρίση Σπύρος Γασπαρινάτος!!!

507views

Αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει να αποχωρεί με κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια. Στο τέλος υφίσταται τον πολιτικό εξευτελισμό.

Όπως φαίνεται “αδειάζουν ” τον παλαίμαχο Παρίση και οι τελευταίοι αφού ακόμα κι ο άτυπος εκπρόσωπος τύπου των υπολλειμμάτων της παράταξης Παρίση Σπύρος Γασπαρινάτος την μέρα των γενεθλίων του επέλεξε να την περάσει με παρά του τους ανθρώπους του Μιχαλάτου αλλά και τον ίδιο τον ολιγάρχη Δήμαρχο προσωπικά!!!Τόσο προσκύνημα πια…

Και μετά ενοχλούνται τα υπολλείμματα της παράταξης Παρίση που τους λέμε “δεκανίκια” του κυρίου Θεόφιλου κι ότι “παίζουν το παιχνίδι του”…Ας μην υποτιμούν όμως το εκλογικό σώμα μιας μικρής κοινωνίας όπως είναι αυτή του Δήμου Αργοστολίου.

Οι δημότες και βλέπουν και κρίνουν και επικρίνουν και θα δώσουν τις απαντήσεις τους στην κάλπη.

Δημοσιεύουμε τη φωτογραφία ντοκουμέντο!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.