Πολιτική

Τους φταίει το drone επειδή οι πολίτες τους γύρισαν την πλάτη

215views

Η αποτυχημένη συγκέντρωση της παράταξης Παρίση στον πεζόδρομο της Παναγή Βαλλιάνου ήρθε να επιβεβαιώσει την εικόνα απογύμνωσης που παρουσιάζει τόσο σε επίπεδο στελεχών όσο και σε επίπεδο ψηφοφόρων η παράταξη.

Είναι  χαρακτηριστικό, ότι όχι μόνο δεν είναι υποψήφιοι, αλλά ούτε καν παρέστησαν στην εκδήλωση στελέχη που ήταν ο κορμός της παράταξης την τελευταία δεκαετία. Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί, ότι παρά τις συντονισμένες προσπάθειες του επιτελείου Παρίση να οργανώσει μια εκδήλωση-απάντηση στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της παράταξης Μιχαλάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο την προηγούμενη εβδομάδα, κατέληξε σε ένα επικοινωνιακό βατερλώ αφού, παρά τις τηλεφωνικές εκκλήσεις, τα SMS, τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ και τον προσωπικό αγώνα του Αλέξανδρου Παρίση, δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε καν τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Επέλεξαν -δήθεν-, τον συγκεκριμένο χώρο και όχι τον «περιορισμένο χώρο» του Κλειστού, ξεχνώντας οι όψιμοι επιτελάρχες, συντάκτες των δελτίων τύπου του Παρίση, ότι η παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» στο Κλειστό Γυμναστήριο διοργάνωνε τις προεκλογικές παρουσιάσεις των ψηφοδελτίων της, τότε βέβαια που ήταν ακόμη πραγματικά ισχυρή παράταξη!!!

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» για τους Αμερικανοτραφείς, κάθε λογής, επικοινωνιολόγους του Παρίση που πίστεψαν ότι με επικοινωνιακές φανφάρες και πομφόλυγες θα ανέκοπταν τη δημιουργική πορεία της Δημοτικής Συμπολιτείας, μιας παράταξης που με σεμνότητα, ταπεινότητα, εργατικότητα και παραγωγικότητα, κατάφερε μέσα σε δύσκολες συνθήκες συνεχών κρίσεων να σχεδιάσει, να μελετήσει, να εντάξει και να ξεκινήσει έργα 62 εκατομμυρίων ευρώ σε κάθε σημείο του Δήμου Αργοστολίου!

Η αμηχανία που ακολούθησε ήταν έκδηλη. Τους έφταιξε το drone που αποκάλυψε τη γύμνια τους λες και δεν αρκούσε μια απλή επισκόπηση του φωτογραφικού υλικού που οι ίδιοι διένειμαν!!!

Ξεχνάνε ότι είναι δικαίωμα κάθε δημοσιογραφικού μέσου να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε τρόπο θεωρεί ότι θα του εξασφαλίσει αξιόπιστο ρεπορτάζ.

Η συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση την στιγμή της παρουσίασης των υποψηφίων

Η συγκέντρωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο κλειστό Γυμναστήριο 

 

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.