Πολιτική

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής μετά την ανάληψή των νέων του καθηκόντων

123views

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο Νέος Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ Σωτήρης Κουρής , έκανε την εξής δήλωση :

«Η δικαίωση θα έλθει όταν θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πολιτών των νησιών μας .

Και επίσημα πλέον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Το βάρος μεγάλο και οι προσδοκίες των πολιτών των νησιών μας μεγάλες .

Αισθάνομαι όμως την αγάπη και την δύναμη που μου δίνει ο κόσμος να προχωρήσω ώστε να ανταποκριθώ στις  προσδοκίες του .

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας Γιάννη Τρεπεκλή για την εμπιστοσύνη , τον σεβασμό του και την ειλικρινή φιλία του ώστε να μου εμπιστευτεί μία δύσκολη αποστολή .

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου και συνεργάτες στην κοινή προσπάθεια της προεκλογικής περιόδου που με τον μεγάλη μας προσπάθεια τον αλληλοσεβασμό μας , την εμπιστοσύνη που είχε ο ένας για τον άλλο καταφέραμε να μας εμπιστευτούν οι πολίτες των νησιών μας .

Αρχίζει πλέον η μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη των νησιών μας .

Θα είμαστε στις επάλξεις μαζί με τους πολίτες για να δημιουργήσουμε υποδομές , μεγάλα και μικρά έργα , αγαθές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού , για να στηρίξουμε την εκπαίδευση των νέων και να τους δώσουμε διεξόδους , για να διεκδικήσουμε καλύτερη υγεία .

Χρειάζεται πολύ δουλειά και αυτό το ξέρουμε και θα δουλέψουμε σκληρά για τα νησιά μας και την ανάπτυξης τους !».

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.