Μουσική & Χορός

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία της Σκάλας συναυλία με τους αδελφούς Καραβιώτη «Τραγούδια που έγραψαν ιστορία»

292views

Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αργοστολίου, παρουσιάζουν, την Τετάρτη 17 Αυγούστου & ώρα 21:15 στην κεντρική πλατεία της Σκάλας, την συναυλία: «Τραγούδια που έγραψαν ιστορία».

Μια μουσική ανασκόπηση σε ορισμένα από τα ωραιότερα και εμβληματικότερα ελληνικά τραγούδια με επίκεντρο τις μουσικές δημιουργίες μιας σύγχρονης παγκόσμιας πνευματικής και μουσικής μορφής, που συγκεντρώνει τεράστιο πολιτισμικό έργο και που δεν είναι άλλος από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Οι τραγουδιστές της Κεφαλονιάς Σπύρος & Μάκης Καραβιώτης μαζί με την σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Μιχαηλίδη θα ενώσουν τις φωνές τους παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή συναυλία, όπου θεατές και καλλιτέχνες θα γίνουν ένα, τραγουδώντας μαζί εμβληματικά τραγούδια.

Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει λαϊκή ορχήστρα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Μπουτσικάκη.

Η συναυλία τελεί υπό την ευγενική οργανωτική συμπαράσταση του συλλόγου γυναικών Σκάλας «Η Πηνελόπη» και της τοπικής κοινότητας Σκάλας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.