
HomeΠολιτισμόςΤην Σάββατο 1η Μαρτίου ο Αποκριάτικος Χορός του Λυκείου Ελληνίδων στο “Στατέρι”-Διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη φορεσιά
Την Σάββατο 1η Μαρτίου ο Αποκριάτικος Χορός του Λυκείου Ελληνίδων στο “Στατέρι”-Διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη φορεσιά
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2025!
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, να ζήσουμε στιγμές που θα θυμόμαστε.
Του καρναβάλου ερχομός
και συντριβή κι αλλαλαγμός
Παιδιά τι καρτερείτε;
Ανάφτε τη φωτιά•
εβγάτε χτυπηθείτε
με κόκκινα χαρτιά.
Ήλθε η στιγμή να μπείτε
σε μάχη ποθητή
δεν ωφελεί να ζήσετε
με δίχως κομφετί.
Γ.Γ. Μολφέτας
Εφ. Ζιζάνιον φ. 169.3-2-1901, σελ. 1α.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕΣΙΑΣ.
(ΚΡΙΤΗΡΙΑ.)
Στα πλαίσια του Αποκριάτικου χορού του Λυκείου των Ελληνίδων Αργοστολίου, που θα γίνει στο «Στατέρι» την 1η Μαρτίου 2025, όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη φορεσιά.
Τα κριτήρια που θα λάβει υπόψη της η Επιτροπή, η οποία θα συσταθεί για το σκοπό αυτό, είναι:
Η πρωτοτυπία, η εφευρετικότητα, η σχέση με την παράδοση, η πιστότητα σε σχέση με το θέμα, η κατασκευή και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (όχι έτοιμη φορεσιά), το αισθητικό αποτέλεσμα και η ομορφιά. Πάνω από όλα η φαντασία και το μεράκι.
Θα απονεμηθούν Α΄, Β΄, Γ΄ βραβεία και αναμνηστικό δώρο σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις προσκλήσεις του χορού : 6976738859,6977839837,697 2929692, 6977001481, 6946577940, 6979255550, 6909063889, 6976009380.

*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.
add a comment