Πολιτική

Τεράστια διαφορά δυναμικότητας ψηφοδελτίου υπέρ Θεόφιλου!

324views

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Αργοστολίου, μετά τη χθεσινή οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών.

Η παράταξη “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” του Θεόφιλου Μιχαλάτου, με μήνυμα στο facebook υπογραμμίζει την αριθμητική υπεροχή έναντι του δεύτερου ψηφοδελτίου, αυτού της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”. Η παράταξη του νυν Δημάρχου κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο με 283 υποψηφίους , μόλις 7 από το ο ανώτατο όριο συμμετοχής, και το προβάλλει μέσω των social media, ,υπερτερώντας έναντι των 187 της δεύτερης παράταξης.

Και είναι γεγονός ότι η αριθμητική της υπεροχή ποσοτικά αλλά και ποιοτικά της δίνει αέρα νικητή. Ταυτόχρονα η παράταξη του Θεόφιλου υπογραμμίζει το γεγονός ότι μαζί της συστρατεύτηκαν οι περισσότεροι εν ενεργεία πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, κάτι που ως ένα βαθμό ήταν αναμενόμενο, καθώς τα χωριά αρχίζουν να βλέπουν μικρά και μεγάλα έργα να υλοποιούνται.

📍Η παράταξη μας κατέθεσε το μοναδικό πλήρες ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από 283 υποψήφιους Δημοτικούς & Τοπικούς συμβούλους.
Το μοναδικό ψηφοδέλτιο με την συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου!
🗳 Ψηφοδέλτιο Νίκης! ✅
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Υποψήφιοι Δήμος Αργοστολίου ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ 283 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ +96 187 Το μοναδικό πλήρες ψηφοδέλτιο με την συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου ΛΕΙΒΑΘΩ ΕΛετοΟ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Πηγή: www.inkefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.