Πολιτική

Τα πρώτα συμπεράσματα και τα μηνύματα από την εκδήλωση της παράταξης Ανουσάκη [Δείτε όλα τα βίντεο]

454views

Σημαντική και κρίσιμη ήταν η κατά γενική ομολογία πετυχημένη εκδήλωση της παράταξης Ανουσάκη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» αφού από αυτήν εξήχθησαν καθοριστικά συμπεράσματα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές:

 

 Η παράταξη Ανουσάκη έχει πλέον εδραιωθεί για τα καλά κι είναι από τους μεγάλους παίκτες των εκλογών που έρχονται οπότε δικαιώνονται σε μεγάλο βαθμό αυτοί που ποντάρουν σ αυτήν. Είναι γεγονός πως ο Ανουσάκης έχει επιδείξει μια αξιοσημείωτη ικανότητα να συσπειρώνει γύρω σημαντικά στελέχη όπως έκανε για άλλη μια φορά ανακοινώνοντας την νέα μεταγραφή έκπληξη του πρώην αντιδημάρχου του Παρίση από τον Ελειό-Πρόννους Σπυρονικολα Σολωμό αλλά όπως έπραξε με την ανακοίνωση και νέων – «φρέσκων» προσώπων όπως π.χ. του διδάκτορα της Χημείας Ευάγγελου Πολλάτου η της δικηγόρου Αλεξάνδρας Αποστολάτου. Αυτή η συνταγή των έμπειρων και νεότερων στελεχών, σύμφωνα με τον Ανουσάκη, θα είναι μυστικό της επιτυχίας του.

 

• Αυτό που πραγματικά έκανε την διαφορά ήταν η πολυπληθής παρούσα της τοπικής ΟΝΝΕΔ με επικεφαλής μάλιστα την ίδια την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Γιάννα Κουλουμπη μια κίνηση που δίνει «άλλο αέρα» στην παράταξη Ανουσάκη κι αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

• Η κίνηση Ανουσάκη ουσιαστικά «πιέζει» την παράταξη Παρίση να ανακοινώσει και αυτή με τη σειρά της, άμεσα, τους 70 υποψήφιους που έχει εξαγγείλει ο πρώην Δήμαρχος Αλέκος Παρίσης αφού όσο αυτό δεν γίνεται φαίνεται μια πολιτική αδυναμία που σχολιάζεται έντονα και δικαιώνει τις ειρωνείες Ανουσακη για τους πρώην πολιτικούς του συνεργάτες.

• Τα πράγματα αρχίζουν και “ζοριζουν ” έντονα για τον νυν Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλατο αφού όλα δείχνουν ότι έρχεται μια πολύ σκληρή εκλογική αναμέτρηση οπότε πρέπει να επιδείξει άμεσα εμφανές έργο γιατί οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αρχίζουν «να δείχνουν τα δόντια τους» (βλέπε Ανουσάκης και ΠΑντελειός) και μόνο εύκολη δεν θα είναι η κάλπη που έρχεται τον Οκτώβρη.

ΠΗΓΗ https://ekefalonia.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.