Κοινωνία

Σωτήρης Κουρής: Σας εύχομαι ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

104views

Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Πρώτη σας προτεραιότητα τα Τοπικά μας Προϊόντα .
Σας υπενθυμίζω ότι οι αγορές σας για τις εορτάσιμες ημέρες επιβάλλεται να είναι από τα καταστήματα τις γειτονιάς σας , τα καταστήματα της πόλης σας .
Σαν Κεφαλλονίτες έχουμε τα καλύτερα προϊόντα τόσο σε τυριά , σε κρεατικά , σε κρασιά , σε κηπευτικά γιαυτο επιβάλλεται να τα αναζητούμε επιτακτικά και επίμονα .
Ο γείτονας μας , ο συγκάτοικος στο χωριό και στην πόλη μας , ο γνωστός Κτηνοτροφος , ο τυροκόμος , ο μπακάλης , το μικρό παντοπωλείο , αλλά και το υπερκατάστημα που πουλάει βεβαιωμένα τα ντόπια προϊόντα , είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας . Μας έχουν ανάγκη όπως και εμείς τους έχουμε ανάγκη , γιαυτο πρέπει πάντα να τους στηρίζουμε , όπως έχουμε απαίτηση να μας στηρίζουν και αυτοί .
Τώρα στις Άγιες Εορτές του ΠΑΣΧΑ ας δώσουμε χαρά και ευτυχία στον συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας , αγοράζοντας Τοπικά Προϊόντα .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.