Κοινωνία

Σωτήρης Κουρής: Ο Γεράσιμος Μινέτος ήταν ένας μαχητής της ζωής και της ύπαιθρου

267views

Γεράσιμος Μινέτος

Προεδρος Κτηνοτρόφων – Αδράκι
Είναι λυπηρό να αποχαιρετώ φίλους αγαπητούς ιδιαίτερα όταν έχω συνεργαστεί μαζί τους για θέματα που είχαν σχέσει με τον κλαδο τους . Ο Γερασιμος Μινετος , ένας μαχητής της ζωής και της ύπαιθρου . Τίμιος και ευθύς , σεβαστικός και μεγαλόψυχος , παρ όλο το παρουσιαστικό του , μαχητικός και διεκδικητικός για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο κλάδος των κτηνοτρόφων .
Η εκτίμηση μου για τον Γερασιμο , απεριόριστη . Πάντα είχε τον τρόπο να σε κερδίζει με την υπιοτητα και την καλοσύνη του .
Συνεργαστήκαμε αρμονικά και λύσαμε Θέματα και προβλήματα του κλάδου τόσο στον φορέα Διαχείρισης του ΑΙΝΟΥ , όσο και κατά την διάρκεια της τελευταίας θητείας μου ως Α/Π Αγροτικής οικονομίας σε θεματα Ομβροδεξαμενων και αγροτικού εξηλεκτρισμού και ιδιαίτερα θέματα που είχαν σχέσει με την στήριξη των κτηνοτρόφων .
Η είδηση του θανάτου του με έχει συγκλονίσει .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .
Καλό παράδεισο Γερασιμε .
Σωτήρης Κουρής 18/ 2/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.