Πολιτική

Σωτήρης Κουρής: Η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής

186views

Η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής

Η ανικανότητα της περιφερειακής αρχής να απορροφήσει τα κονδύλια που άπλετα η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε τόσο για εργα όσο και για τίς φυσικές καταστροφές αντικατοπτρίζεται και στην ανησυχία της κυβέρνησης με τίς συνεχείς επισκέψεις τόσο του πρωθυπουργού τον Αύγουστο , όσο και κυβερνητικών στελεχών .
Λυπάμαι που η ανικανότητα αυτή , ο τυχοδιωκτισμός , η ασυνέπεια και η επακόλουθη άκρατη ψευδολογία έχουν φέρει την κυβέρνηση μας να αγωνιά εδώ και δύο χρόνια για την υλοποίηση των έργων και δράσεων που ήταν υποχρεωμένη η Περιφερειακη αρχή να επιτελέσει .
Παρ όλη όμως την επίσκεψη του πρωθυπουργού και την συνεχή παρακολούθηση των κυβερνητικών στελεχών η ΠΑ παραμένει σε ύπνωση και τα αναμενόμενα αποτελέσματα δεν έχουν επέλθει . Σήμερα μετά από δύο χρόνια ερχόμαστε να κουβεντιάζουμε τα ίδια και τα ίδια .
Όλα τα εργα δεν προχωρούν .
Γιά τα εργα του ΙΑΝΟΥ ούτε κουβέντα .
Οι μελέτες των εκατομμύριων ευρώ ελέγχονται από τίς αρμόδιες αρχές για την σκοπιμότητα και νομιμότητα τους και δεν ξέρουμε ακόμη τι μέλλει γεννέσται , θα προκηρυχθούν ή θα δοθούν με απ ευθείας ανάθεση ;
Οι αποζημιώσεις που η ΠΙΝ είχε την αρμοδιότητα δεν έχουν δοθεί σε όλα τα επίπεδα . ( Κατηγορούνται αδίκως οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς για ολιγωρία όταν δεν υπήρχε ούτε συντονισμός , ούτε βοήθεια και στήριξη εκ μέρους της ηγεσίας της ΠΕ Κεφαλονιάς ) .
Τουλάχιστον οι υπάλληλοι της ΠΕ Κεφαλονιάς στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και της αξιοπρέπειάς τους .
Ο Πρωθυπουργός ανησυχεί .
Ο βουλευτής αγωνιά και τρέχει μαζί με τα κυβερνητικά στελέχη .
Η Περιφερειακη αρχή αδυνατεί πλέον να επιτελέσει το έργο για το οποίο την εξέλεξε ο λαός της Κεφαλονιάς .
Σωτήρης Κουρής 1/2/2023
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.