Κοινωνία

Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων “Οι Πρόννοι”: Θα ευαισθητοποιηθεί κανείς αρμόδιος από την έλλειψη αγροτικού ιατρού στον Πόρο;

168views

Ανακοίνωση

Προς στους αρμοδίους  και διοικούσα επιτροπή

Και    ΜΜΕ    δικτύωσης

Ίσως να γινόμαστε γραφική αναφέροντας το θέμα της Ιατρικής περίθαλψης, θα ήταν λογικά  με την εξέλιξη των πραγμάτων να μην υπάρχει ουδεμία αντίδραση  κατά τον ορθό λόγο και κανόνες για τα δικαιώματα προς στον πολίτη, η έλλειψη και η απαιτούμενη ιατρική φροντίδα μας αναγκάζει χρονικά να  ζητάμε παρακαλώντας τα δικαιώματα που μας δίνει κάθε εννοούμενη πολιτεία.

    Το γεγονός ότι μας ζητάτε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από κρατικές υπηρεσίες να επιλέξουν τον οικογενειακό γιατρό και συγκεκριμένα αυτά που καθορίζει ο νόμος σε ολόκληρη  την ευρωπαϊκή ζώνη , η έλλειψη του αγροτικού γιατρού ίσως να σας επιθυμήσει ,ότι  στην περιοχή μας δεν υπάρχει γιατρός. Ελπίζοντας ότι κάποιος αρμόδιος θα ευαισθητοποιηθεί .

  Επ /πρόεδρος  Σ.Ε Δ. ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ .Γεώργιος Μεταξάς

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.