Πολιτική

Συνεχίζεται ο τραγέλαφος με Παρίση : Δεν του σηκώνουν το τηλέφωνο οι παλιοί υποστηρικτές του και τους παίρνει από αλλά κινητά για να τους ξεγελάσει!!!

607views

Δυστυχώς ο Αλέκος Παρίσης συνεχίζει να αυτοακυρώνεται και να χάνει την σοβαρότητα του…

Η όλη ιστορία με την “παράταξη -φάντασμα” που ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει απο υπολλείματα της παλιάς και κανονικής “Ισχυρής Κεφαλονιάς ” έχει καταντήσει τραγέλαφος αφού: 1.Ο Παρίσης βλέποντας ότι πολλοί από τους παλιούς υποστηρικτές του δεν του σηκώνουν το τηλέφωνο γιατί δεν αντέχουν άλλο τις πιέσεις και τα κλαμματα του έχει βρει ως λύση να τους …”παίρνει από αλλά κινητά ” για να τους ξεγελάσει και να σηκώσουν το κινητό !

2. Δηλώνει διαρκώς πως θα ανακοινώσει μια τριάντα μια σαράντα μια εβδομήντα ονόματα υποστηρικτών της “παράταξης -παρωδια” αλλά όλο το αναβάλει γιατί προφανώς ακόμα κι οι τελευταιοι τυπικά εν ενεργεια δικοί του δημοτικοί σύμβουλοι δεν του δίνουν την συναίνεση τους να τους ανακοινώσει π.χ Γιάννης Λυκούδης.

3. Διαψεύδει ως είναι 83 ετών και δηλώνει πως είναι μόνο …79 κι ότι “κάνεις δεν του κόψει το πολιτικό του μέλλον”!

Πραγματικά δεν συνεχίζουμε άλλο από σεβασμό στην ιστορία του , σημειώνουμε πάντως πως ο Άγγελος Κωνσταντάκης πρέπει να τον μισεί κατά βάθος για να τον βάζει να κάνει και να λέει αυτά τα πράγματα .

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.