Κοινωνία

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

29views

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας, τέσσερα άτομα, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κεφαλονιά, συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06.04.2024), στο Αργοστόλι, δύο 23χρονοι ημεδαποί, καθώς στο αυτοκίνητο που απέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη Ζάκυνθο, εντοπίστηκε, χθες (05.04.2024), 48χρονος ημεδαπός και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -25- ναρκωτικά δισκία, για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Κάβου, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (05.04.2024), 41χρονος ημεδαπός, για κατοχή δισκίου “ECTASY”.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.