ΟικονομίαΠολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σάμης την Παρασκευή 19 Απριλίου μετά από αίτημα της παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες”

54views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ (ΜΕΙΚΤΗΣ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην 8η Τακτική (Μεικτή) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν σχετικής αιτήσεως των επτά (7) Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», λαμβανομένων υπόψη των οριζόμενων στην με αρ. 98/8182/26-1-2024 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και στο αρθρ. 11 του Ν. 5043/2023 (Α’ 91), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Σάμη και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (όπισθεν Συμβολαιογραφείου) την 19η Απριλίου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω. Παρακαλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώσουν τον Πρόεδρο του σώματος μέχρι δύο (2) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, με ποιον τρόπο θα παραβρεθούν (με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονικά μέσα), όπως επιτάσσει πλέον η υπ’ αρ. 488/25.04.2023 Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Οικονομική Διαχείριση και σωστή λειτουργία των Σπηλαίων- παραλίας Μύρτου και Τουριστικού Αγκυροβολίου Αγίας Ευφημίας

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Καβαλλιεράτος

Ο Πρόεδρος

Κυριάκος Σταμούλης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.