Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ληξουρίου την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

238views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

(άρθρο 11 παρ. 1 του Ν. 5043/2023)

Καλείστε να προσέλθετε στην 22η δημόσια τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί διά ζώσης  στην αίθουσα Αθηνάς και Γερασίμου Τζουγανάτου (οδός Παπά Χαρ. Γραικούση) την   25η  Οκτωβρίου  2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00  προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1)     Έγκριση τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. για την πράξη με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

2)     Έγκριση της 15ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 196/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

3)         Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης – τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (αρ. 216/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

4)     Έγκριση της 17ης τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ. έτους 2023 (απόφαση  Οικονομικής Επιτροπής)

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

5)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε άπορο δημότη

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

6)     Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ενίσχυση ερευνητικών υποδομών  και πρόληψη σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.1 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

7)     Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Ανάπτυξη δικτύων γνώσης αντιμετώπισης κινδύνων σεισμικών καταστροφών» (Δράση / παρέμβαση 1.1.1.2 Ο.Χ.Ε., Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, έρευνας και καινοτομίας για την δημιουργία πόλων έλξης).

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

8)     Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ληξουρίου και Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) για την υλοποίηση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο: «Δράσεις ενημέρωσης του προσωπικού των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και των πολιτών» (Δράση / παρέμβαση 3.2.1.2 Ο.Χ.Ε., Αναβάθμιση δομών και υποδομών για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής).

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ

 

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.