Πολιτική

Συνέντευξη τύπου του υποψηφίου βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” για την Κεφαλονιά Νίκου Γαλιατσάτου

250views

Με δυναμικό πολιτικό λόγο και διάθεση για συμμετοχή στα δρώμενα με έντονο τρόπο παρουσιάσθηκε στην συνέντευξη τύπου του ο υποψήφιος βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης ” για την Κεφαλονιά και Ιθάκη Νίκος Γαλιατσάτος, “μία προσπάθεια αφύπνισης των συμπολιτών μας” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην αρχή της πολιτικής του τοποθέτησης.

Στην πρώτη του εμφάνιση εν όψει των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου έκανε εκτενή αναφορά στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μιλώντας με σκληρά λόγια για μια “μειοψηφία” που μας κυβερνάει καθώς όλοι οι κυβερνώντες δέχονται εντολές από Γερμανία και Βρυξέλλες μέσω email.  “Ζούμε, τόνισε, σε ένα νεοναζιστό-κομμουνιστικό σύστημα, όπου οι επιταγές της παγκοσμιοποίησης επιτυχάνονται με κάθε μέσο”.

Μιλώντας για την “Ελληνική Λύση” ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι το κόμμα του δεν έχει ρατσιστικές τάσεις αλλά υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο με σκοπό την ισλαμοποίηση του Ελληνικού λαού, υπό τον μανδύα της ανθρωπιστικής κρίσης. Χειμαρρώδης όσον αφορά τα σκάνδαλα της τωρινής κυβέρνησης  αλλά και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις στερώντας από τη χώρα μας δικαιώματα ουσιώδη και αναγκαία . Χαρακτήρισε το καθεστώς της Ουκρανίας νεοναζιστικό και τη ζημιά που απέφερε η διακοπή των εξαγωγών προς τη Ρωσία.

Τέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την “Ελληνική Λύση” καθώς το σύνθημά τους είναι “Πρώτα η Ελλάδα, Πρώτα οι Έλληνες” βάζοντας σε πρώτο πλάνο τη χώρα που υπερασπίστηκαν οι πρόγονοί μας το 1821.

Ας δούμε λοιπόν φωτό και βίντεο από την συνέντευξη τύπου του Νίκου Γαλιατσάτου.

https://www.youtube.com/watch?v=D_jOhIjWru4

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.