Πολιτική

Συνέντευξη έδωσε στον Ionian Galaxy ο Νίκος Ανουσάκης-Ολομέτωπη επίθεση στο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο

446views

Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση του δήμου Αργοστολίου και τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο εξαπέλυσε εκ νέου ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και μέλλον” Νίκος Ανουσάκης μιλώντας στην εκπομπή της Γιάννας Κουλουμπη και του Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Ανουσάκης μιλώντας για το ζήτημα του Δημοτικού Γηροκομείου κάλεσε την διοίκηση να αφήσει τους λαϊκισμούς και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου μέσω αντιτίμου, όπως είχε προτείνει ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, προκειμένου να προσλάβει τον απαραίτητο αριθμού προσωπικού, να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Γηροκομείου. Όλοι θα επιθυμούσαμε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, όμως αυτό δεν είναι εφικτό επί της παρούσης.

 

Χαρακτήρισε στρατηγική ήττα το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ Κιναλ, κάπως, όπως είπε ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε στελέχη που υποστηρίζουν τον κ. Μιχαλάτο και εκφράζουν το παλιό ΠΑΣΟΚ που διοικούσε επί δεκαετίες την Κεφαλονιά. Μένει να δούμε αν το αποτέλεσμα αυτό οδηγήσει τελικά και σε μία νέα δημοτική παράταξη στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Αναφορικά με την “Ισχυρή Κεφαλονιά” και τους πρώην συνοδοιπόρους του χαρακτήρισε ανύπαρκτη την παράταξη, ενώ εκτίμησε ότι δεν θα είναι σε θέση να κατεβάσει συνδυασμό στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

Δήλωσε έτοιμος για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση του επόμενου Μαΐου με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και την παράταξή του, η οποία, εκτίμησε, θα είναι σφοδρή και δεν χωράει άτομα που δεν είναι διατεθειμένα να την δώσουν με γενναιότητα χωρίς να μασάνε τα λόγια τους.

 

Επίσης, τόνισε ότι δεν θα ζητήσει χρίσμα από τη ΝΔ καθότι η παράταξή του εκφράζει άτομα από όλο το πολιτικό φάσμα, που τους ενώνει η αγάπη για το νησί και τον Δήμο Αργοστολίου.

 

Τέλος, είπε πως η σύνταξη του προγράμματος της παράταξης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτό που είπε χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες προς το παρόν είναι πως θα περιέχει προτάσεις, όχι πολλές, αλλά ολοκληρωμένες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.