ΟικονομίαΠολιτική

Συνάντηση Τραυλού με Ζερβό στο Υπουργείο Οικονομικών για να βρεθεί λύση για τις αποζημιώσεις από τον “Ιανό”

98views

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 Αργοστόλι, 28.11.2023

Αρ. Δελτίου: 94

 

Τη  Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον E.Γ. Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής (ΕΤΠΑ-ΤΣ) κ. Γεώργιο Ζερβό και τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης για τους πληγέντες της θεομηνίας «Ιανός» στους οποίους δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας COVID – 19, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας του νησιού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Ζερβός άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του έθεσε ο κ. Τραυλός και ήδη έχουν τεθεί επί τάπητος λύσεις για το φλέγον αυτό ζήτημα, που συνεχίζει να ταλαιπωρεί επιχειρήσεις και επαγγελματίες του νησιού μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης 

Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης

Σταύρος Π. Τραυλός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.