ΚοινωνίαΠολιτική

Συνάντηση του Σωτήρη Κουρή με έναν καλό φίλο και γνήσιο Κεφαλλονίτη, τον Βαγγέλη Διβάρη

34views

Συνάντηση με έναν καλό φίλο και γνήσιο Κεφαλλονίτη,τον Βαγγέλη Διβάρη 

Συναντήθηκα χθες με το

Βαγγέλη Διβάρη πρώην ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα Ανάπτυξης και πρώην Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων .

Συζητήσαμε για την πορεία των Έργων στην Κεφαλονιά και τις δυνατότητες της Κεφαλονιάς να υλοποιήσει έργα και δράσεις στηριζόμενη σε Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις .

Βαθύς γνώστης της διαχείρισης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων μου δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί για να υλοποιηθούν εργα και δράσεις για την Κεφαλονιά μας .

Τον ενημέρωσα για τον σχεδιαζόμενο Στρατηγικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας μας και του ζήτησα την πολύτιμη βοήθεια του για την υλοποίηση του .

Τον ευχαριστώ θερμά τόσο για την επίσκεψη του όσο και για την πρόθεση του να στηρίξει την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη των νησιών μας .

 

 

 

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.