Πολιτική

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρό

82views

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή με τον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρό.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλή δέχτηκε, το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Δημήτρη Κατσαρό.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας και εξετάστηκαν οι προοπτικές ανάληψης στοχευμένων δράσεων με στόχο την αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συμμετείχε στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου και παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας κ. Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης και ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Βασίλης Χειμαριώτης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.