Πολιτική

Συνάντηση εργασίας με τον Βαγγέλη Αυγουλά στο Δημαρχείο

98views

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Aυγούστου 2022 με τη συμμετοχή του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, του Γενικού Γραμματέα Νικόλαου Φραντζή και του Διευθυντή των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δημήτρη Δημουλιού με τον Αυγουλά Βαγγέλη, Τυφλό Δικηγόρο, μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της ΚΕΔΕ και προέδρου της ΑΜΚΕ ” Με άλλα μάτια”.

Κατά τη συνάντηση ,συζητήθηκαν θέματα προσβασιμότητας Αμέα και καινοτόμων πρακτικών για την ισότιμη συμμετοχή των ευάλωτων συμπολιτών μας στην καθημερινότητα του Δήμου μας.

Ο Δήμος Αργοστολίου θα συνεχίσει τις προσπάθειες μέσω του δικτύου Κοινωνικών Yπηρεσιών που διαθέτει αλλά και με την δημιουργία νέων δικτύων για τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ασθενέστερων συμπολιτών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.