Οικονομία

Συμμετοχή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ “FUTURE OF  RETAIL 2024”

47views

Την Παρασκευή 05/04 και το Σάββατο 06/04 πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το μεγάλο διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ FUTURE OF  RETAIL 2024.

ΟΙ Ενότητες του Συνεδρίου Εξωστρέφεια, χρηματοδότηση, Τεχνητή Νοημοσύνη, Retail Analytics, και εμπορικά καταστήματα στα κέντρα Πόλεων.

Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησε με την παρουσία του και τις δυο ημέρες του συνεδρίου Ο Πρόεδρος Σπύρος Λουκάκης.

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου, και χρίζουν πολλών Συγχαρητήριων Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Κύριος Γιώργος Καρανίκας  και τα μέλη του Δ.Σ.

Την Κυριακή 07/04  πραγματοποιήθηκε στο (ΕΒΕΑ)  η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ  Ο Πρόεδρος Σπύρος Λουκάκης  συμμετείχε μαζί με τον Αντιπρόεδρο Άγγελο Βαγγελάτο με την Διοίκηση της ΕΣΕΕ να προτείνει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Λουκάκη για το Προεδρείο της Συνέλευσης, θέματα της Συνέλευσης που απασχόλησαν τους Αντιπροσώπους, τα ποιο κύρια φορολογία μ.μ.ε. ψηφιακή κάρτα εργασίας, & διασύνδεση POS.

ΟΙ Εργασίες ολοκληρώθηκαν με πλήρη επιτυχία.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΟΥΚΑΚΗΣ                              ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.