ΟικονομίαΤουρισμός

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην τουριστική έκθεση Fiets  en Wandlebeurs στην Ουτρέχτη

84views

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην τουριστική έκθεση Fiets  en Wandlebeurs στην Ουτρέχτη

 

Η Κεφαλονιά συμμετείχε για πρώτη φορά στην Fiets en Wandlebeurs στην Ουτρέχτη, στην Ολλανδία σε συνεργασία με τα Μονοπάτια της Ελλάδας – Paths of Greece. Η Fiets en Wandlebeurs είναι μια έκθεση στοχευμένη σε πεζοπορικό και ποδηλατικό κοινό με περίπου 25.000 επισκέπτες.

Η Κεφαλονιά εκπροσωπήθηκε στην Ουτρέχτη από την κα. Μαρίνα Βεργωτή, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου και από τους εκπροσώπους της Paths of Greece.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έκθεσης, η κα. Μαρίνα Βεργωτή δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο, από τους οποίους αρκετοί γνώριζαν καλά την Κεφαλονιά. Ήταν εντυπωσιακό να ακούμε ότι τους αρέσει η Κεφαλονιά επειδή μπορούν να συνδυάσουν την υπαίθρια δραστηριότητά τους με έναν προορισμό που δεν έχει αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Όσοι γνώριζαν για πρώτη φορά την Κεφαλονιά εντυπωσιάστηκαν από τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του νησιού.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η με την υλοποίηση του συνόλου των μονοπατιών που έχουν σχεδιαστεί από τους δήμους και την σηματοδότηση και παρουσίαση τους με μια ενιαία ταυτότητα  η  Κεφαλονιά  θα αποτελέσει ένα από τους  σημαντικότερους προορισμούς περιπατητικού τουρισμού στην Ελλάδα»

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.