ΟικονομίαΤουρισμός

Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού f.re.e 2023 στo Μόναχο της Γερμανίας

141views

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού f.re.e 2023, σε περίπτερο που είχε εξασφαλίσει η ΠΕ.Δ.Ι.Ν. η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως και 26 Φεβρουαρίου 2023 στο Μόναχο της Γερμανίας

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της έκθεσης.

Πέντε ημέρες έκθεσης, ενθουσιώδεις εκθέτες και ρεκόρ συμμετοχών – η f.re.e καταγράφει μια εντυπωσιακή αναφορά: Περίπου 900 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες και περισσότεροι από 160.000 επισκέπτες ήρθαν στη μεγαλύτερη έκθεση τις Βαυαρίας για τα ταξίδια και την αναψυχή στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2023…..

Και ο Holger Gerlach, Regional Sales Manager South της Condor Airlines επιβεβαιώνει: “Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να δείξουμε το προϊόν μας στους τελικούς πελάτες. Ήταν όλοι πολύ ενδιαφερόμενοι, πολύ περίεργοι και είχαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν μας. Ο αριθμός των επισκεπτών ήταν επίσης εξαιρετικός, με τους πελάτες να επισκέπτονται συνεχώς το περίπτερό μας”.

Ο Ιον Λιναρδάτος υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων της Κεφαλονιάς για την Γερμανική Αγορά μας αναφέρει « Η έκθεση παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον. Ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε επίπεδο B to C στην γερμανική αγορά την Κεφαλονιά. Οι επισκέπτες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του νησιού μας και πρόθυμοι να αρχίσουν να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους»

Το περίπτερο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης από κοινό, που αναζητούσε πληροφορίες για τις επόμενες διακοπές του. Ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών καθώς και το προφίλ τους, επισκέπτες με outdoor lifestyle και προτίμηση για διακοπές σε περιόδους low season καθιστά πολύ σημαντική και επιτυχημένη την παρουσία μας στην συγκεκριμένη έκθεση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΕ.Δ.Ι.Ν για την φιλοξενία και την άψογή οργάνωση τους περιπτέρου.

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.