Κοινωνία

Συλλυπητήρια μηνύματα του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης Παναγή Καππάτου

57views

Συλλυπητήρια μηνύματα του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτου

 

Πληροφορούμενος την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της αγαπημένης μητέρας του Αντιδημάρχου Αργοστολίου κ. Σπύρου Σαμούρη, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Συμπονώ και εύχομαι ολόψυχα δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της.

 

__________________________________

 

 

Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά τον μαέστρο Βασίλη Μουντάκη, έναν άνθρωπο που δίδαξε γενιές μέσα από το χορωδιακό τραγούδι και προσέφερε πολλά στο Αργοστόλι και τον Πολιτισμό του. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

 

__________________________________

 

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας και άξιου οικογενειάρχη Διονύση Κωνσταντάκη, πατέρα του Δημοτικού Συμβούλου Αργοστολίου Άγγελου Κωνσταντάκη. Απευθύνω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του Άγγελο, Κώστα και Ανδρέα και σε όλους τους οικείους του που θρηνούν  για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Να σας συνοδεύει για πάντα η ευχή του.

 

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.