Κοινωνία

Συγχαρητήρια στον μαθητή Γεράσιμο Μαρτσέλο

82views

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Γεράσιμο Μαρτσέλο

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον μαθητή της Β΄ τάξης του Σχολείου μας Γεράσιμο Μαρτσέλο, για την εξαιρετική σε εθνικό επίπεδο διάκρισή του στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης 2023, που διεξήχθησαν στον Βόλο, και στους οποίους κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 50 μ. ελεύθερο με χρόνο 24:54. Συγχαίρουμε επίσης και ευχαριστούμε και την προπονήτριά του, συνάδελφο κ. Αλεξία Μωραΐτου.

Η διάκριση του Γεράσιμου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν ληφθεί υπ’ όψιν το γεγονός ότι λόγω των εργασιών αποκατάστασης του Κολυμβητηρίου, είχε τη δυνατότητα να προπονείται μόνο στη θάλασσα.

Ευχόμαστε στον Γεράσιμο καλή συνέχεια στην αθλητική του σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στις σπουδές του και ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει θετικό παράδειγμα δημιουργικότητας και εργατικότητας για όλα τα παιδιά του τόπου μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.