
Στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες του Αχελώου ο καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Νίκος Καρύδης
Στην τηλεοραση του Αχελώου και στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου προσκεκλημμένος στο Α μέρος ο καθηγητής Χειρουργικής των Μεταμοσχεύσεων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Πατρών κ Νίκος Καρύδης.
Ο κ Καρύδης μιλάει
-Για την συνεργασία του με τον Διάσημο καθηγητή Χειρουργικής των Μεταμοσχεύσεων κατον λεγόμενο Μάγο κ Ανδρέα Τζάκη.
-Για την μεταμόσχευση Παγκρέατος
– Για την Μεταμόσχευση Μήτρας.
-Για την Μεταμόσχευση Νεφρού.
-Για το ρόλο του Δότη και του Λήπτη.
-Εάν υπάρχουν πολλοί δότες στην Ελλάδα.
-Αν υπάρχει βοήθεια από την Πολιτεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
-Ποια όργανα του σώματος μπορούν να μεταμοσχευθούν.
Εάν υπάρχουν Νομικές Πτυχές και άλλα Πολλά. Στο Β Μέρος μιλάει ο πρόεδρος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών Βούρου Ευταξία κ Αντώνης Βογιατζής και προβάλλεται ένα βίντεο ξενάγησης στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών Βούρου Ευταξία .
https://www.youtube.com/watch?v=jyf4kONda9s
*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.